A clash of clans [30 januari 2016]

Sinds enkel maanden was de school en haar omgeving het actieterrein van verschillende muzikaal geïnspireerde bendes. Confrontaties tussen deze crews waren schering en inslag. Allen hadden ze één doel, de alleenheerschappij van hun muziekstijl van Keiberg tot Groenstraat.
Op 30 januari werd het pleit beslecht. De Ganja Gang ging het gevecht aan met de Headbang Homies, the Linedance Lions met de All Star Gangstas. In een reeks van uitdagende opdrachten gaven de 8 crews het beste van zichzelf met één doel voor ogen: hun posse definitief doen zegevieren. Werden het de Funkadelic Freaks, de Woodstock Wanderers of toch the Queen Shavers??
Eens de winnaar bekend en de strijdbijl begraven, deed DJ Nick zijn intrede. Hij nam ons mee op een muzikale trip doorheen het beste van al deze werelden.
Bravo aan het organisatieteam! Dank aan alle helpende handen, zeker ook voor het verrukkelijke buffet! Het was genieten.