Zeepaardjes tuinieren er op los [27 mei 2013]

4 weken lang hebben we aan tuinieren gedaan in de klas. We zijn begonnen met het nadenken over wat we allemaal konden zaaien in de klas, hoe we moesten zaaien en hoe we de plantjes nadien moesten verzorgen. Dankzij materiaal dat de zeepaardjes meebrachten naar school, konden we perfect beginnen met zaaien. We hadden elk onze eigen tuinkers gezaaid en dan nog zonnebloemen, aardbeien, bonen, dille en sla voor in onze moestuin (eindproduct).

Na deze 4 weken zagen we al heel wat groeien in onze klas! De boontjes en de zonnebloemen zijn zeer snel beginnen groeien. De aardbeien, sla en dille groeien stilletjes aan. Ondertussen hebben we de al enkele plantjes verplant naar onze moestuinbakken buiten. Helaas hebben we ontdekt dat het onmogelijk was om aan een echte moestuin te beginnen door de vele dagen regen die we hebben gehad. Maar wie wil mag steeds een kijkje nemen naar onze moestuinbakken!