valentijnsfuif & etinge [11 februari 2012]

Beste fuifbeestjes,

wel wel wel! Was me dat een gezellige bedoening: dansende, hollende, lachende, pleziermakende kinderen bijeen in de feestzaal. En of het een feest was! Van klein tot groot sijpelde binnen in aangepaste outfit: opgemaakte dametjes, coole heren, prinsesjes evenals Jan met de pet.

Onze fantastische Dj Peter slaagde erin (met de onmiskenbare hulp van zoonlief) om de zaal in rep en roer te zetten. Onze kinderbar deed gouden zaken! Nu ja, zeg nu zelf: wat is er leuker dan zelf je eigen ‘geld’ te mogen beheren en zonder het alom toekijkende oog van mama of papa het zoveelste frisdrankje te mogen bestellen. Om dan parmantig naar het hotdogkraam te mogen stappen … Geweldig!

Ook onze cinĂ©ma was een voltreffer. Wie het feestgedruis moe was, kon even bekomen in de rustige sfeer van een geprojecteerd filmpje. Om er dan weer op los te moven … tegen pesten.

Beste ouders, vreselijk veel dank voor jullie steun en hulp. Ik was er zelf geen getuige van maar blijkbaar was ook de etinge een succes. Dank aan allen die ons buffet zo rijkelijk vulden. Dank aan al die helpende handen aan de bar en de opkuis. En dank aan alle ouders en collega’s die ook vooraf veel werk hebben verzet.

Ik kijk alvast samen met de kinderen uit naar de tweede editie!
juf Izabel