zaterdag 11 februari 2012: “etinge” voor de ouders

En mama en papa? Nee, zij mogen deze keer niet fuiven. Zij hebben hun beurt al gehad. We laten hen natuurlijk niet in de kou staan. Zij kunnen ondertussen met elkaar een gezellig babbeltje doen in de refter. Daar wordt nl. een praatcafé georganiseerd. Als inkom vragen we geen geld maar wel …. een meegebracht serviette-hapje. Een wat? Ja, de slimme lezenaar begrijpt het. Om niet al te veel afwas te hebben nadien, willen we graag een buffettafel maken met door jullie meegebrachte eenvoudige geen-bestek-nodig-hebbende hapjes. Dat kan variëren van belegde broodjes, quiche, tapas, droge worsten, … tot de heerlijkste, zotste spijzen. Zoet of hartig, Laat maar komen!

Maar allerliefste ouders, jullie begrijpen het al. Wij kunnen dit onmogelijk organiseren zonder jullie bereidwillige steun hier of daar. Daarom vragen wij jullie om als het kan, het lijstje uit de FlashBOEM te voorzien van je naam. Spreek gerust af met een andere mama of papa zodat de avond ook voor jullie super gezellig kan worden!