Nieuws van achter de schermen

We mogen federaal dan nog altijd wel geen nieuwe regering hebben, onze school heeft sinds 1 september officieel een nieuwe website. Al meer dan een jaar werd er achter de schermen met een aantal mensen samengezeten om de site vorm te geven. Op zeer gezellige maar daarom niet minder constructieve avonden werden wireframes geschetst, kleuren bij elkaar gezocht, vormen in elkaar gepast en vooral gekeken hoe we de informatie zo gestructureerd en vlot mogelijk tot bij jullie zouden krijgen. En jullie, dat is een bijzonder diverse groep, althans dat hopen we. We vermoeden trouwens dat naast de kinderen en ouders er nog heel wat ‘vreemd volk’ een kijkje zal komen nemen op de site. Ook voor hen, die misschien wel op zoek zijn naar een toffe school, wilden we het aantrekkelijk maken.

Vanaf nu zal je hier het laatste nieuws kunnen vinden, maar ook de flashboem van een paar weken terug. De foto’s van het laatste leefschoolfeest, maar (binnenkort) ook diegene waarop je oudste nog in de kleuterblok zat, allemaal samen in een mooi geordend fotoarchief.

Ontbreekt er volgens jou toch iets, aarzel dan niet ons te contacteren via de redactie.

Momenteel worden de laatste teksten verwerkt, punten en komma’s op de juiste plaats gezet en nog wat zaken toegevoegd. Kom dus zeker regelmatig terug om nieuwe dingen te ontdekken.