maandmenu

maandmenu september: klik hier

info

Indien je kind ziek of afwezig is, dan geef je voor 9.00 uur de annulatie van de warme maaltijd door aan de school (Tel. 09 362 49 63). Een “vergeten” of “laattijdige” melding betekent dat we de maaltijd aanrekenen.

Jong geleerd is oud gedaan! De leefschool voert een actief gezondheidsbeleid en wil kennis, vaardigheden en attitudes bijbrengen die gericht zijn op een gezonde levensstijl. Daarom laten we geen snoep toe op school (behalve bij verjaardagen en feesten), wordt er geen kauwgom en frisdrank geconsumeerd en organiseert de school een veggiedag. Daarnaast laten we geen sapjes toe tijdens de pauzes noch tijdens de middagmaaltijd in de refter: dan voorzien we soep en water voor alle leerlingen.

Warme maaltijden

Traiteur Benjamin Food is onze vaste traiteur. Op donderdag is er keuze uit een vleesmenu of vegetarische maaltijd.

prijzen

Gebruik refter, warme maaltijd inbegrepen: er wordt water en soep voorzien.

• Kleuter tot en met tweede leerjaar: € 2,60
  • Derde tot en met zesde leerjaar: € 3,10

Gebruik refter, boterham eters: er wordt water en soep voorzien

• alle leerlingen: € 0,50